Vállalkozási ötletek, üzleti ötletek, tippek, tanácsok, online marketing, üzleti gondolatok, minden, ami segíthet egy vállalkozás működtetésében…
 • Őrült megoldás, egyedi ötlet bőröndre

  scissors

  Vállalkozási Ötletek, GasCase bőröndMost az utazótáskák és bőröndök világába kalandozunk egy kicsit.

  Több cég is észrevette azt, hogy sokan vannak, akik gyakran utaznak, és közülük valószínűleg sokan hajlandóak akár komolyabb összeget is kiadni egy olyan bőröndért, ami jobban megfelel az igényeiknek, mint a többi. Jelentsen ez egyedi formát, vagy valamilyen extra funkciót.

  Egy francia cég, a NeoMansLand elég jól ráérzett arra, hogy hogyan lehet egyes tárgyaknak teljesen új funkciót adni, és ezzel teljesen egyedi termékeket létrehozni. A Gas Can Suitcase termékek gyakorlatilag félbevágott fém benzineskannák. Raktak rájuk zárat és cipzárat, hogy zárható legyen, görgőt és fogantyút. Ezzel kész is egy olyan bőrönd, amiből valószínűleg tényleg ritkán fog ugyanolyan szembejönni az utcán vagy repülőtéren.

  Vállalkozási ötletek - DotDrops egyedi bőröndA DotDrops már ötvözi a funkciót és a dizájnt az egyedi ötletével. Olyan bőröndöket árulnak, aminek a felületét színes műanyag “pontokból” összeállított ábra díszíti. A vásárló maga állítja össze a weboldalukon a neki tetsző mintát, ők pedig egy tartós megoldással rögzítik azt a bőröndön. Minden vásárló egyedi mintát állít össze, így nem kell félnie attól, hogy egy repülőtéren nem fogja felismerni a sajátját a sok egyforma bőrönd között.

  A weboldalon három bőrönd alapszínből lehet választani, amire a pontokat 20 színben rakosgathatjuk.

  Próbáltam a vallalkozas-uzlet.hu színvilágát és egy V betűt megszerkeszteni egy bőröndön. A kedves olvasóra bízom annak megítélését, hogy ez mennyire sikerült.

  Mindkét ötlet előnye abban van, hogy felismertek egy piaci rést, és ötletes választ adtak rá. Olyan piacokon, ahol rengeteg olcsó tömegtermék van, egy kisvállalkozás számára sokkal könnyebben járható út egy szűk piaci rés kiszolgálása egyedi és akár drágább termékekkel, mint beállni a sorba és versenyezni a nagyokkal.

  Hozzászólások

  hozzászólás

Szólj hozzá!