Vállalkozási ötletek, üzleti ötletek, tippek, tanácsok, online marketing, üzleti gondolatok, minden, ami segíthet egy vállalkozás működtetésében…
 • Müzli rendelésre

  scissors
  Nagy müzli-imádó vagyok, ezért különösen felcsillant a szemem, amikor először olvastam a MyMuesli nevű vállalkozási ötletről. A legtöbb bevásárlóközpontban vásárolva rengeteg fajta müzli közül válogathatunk, de olyan sok alapanyag felhasználható egy müzli összeállításához, hogy szinte végtelenek a lehetőségek. Ezt igyekszik kihasználni a MyMuesli vállalkozási ötlete azzal, hogy rendelésre készít müzliket.
  A weboldaluk segítségével tudjuk a rengeteg alapanyagból összeállítani álmaink müzlijét, amit utána el is nevezhetünk, a kitalált fantázianevet a címkére is rányomtatják, így tényleg egyedi végeredményt kapunk. Ha nincs kedvünk az összeállítással pepecselni, akkor választhatunk az előre összeállított kínálatból is, ezek közül a kedvencem az „Alma-függő” elnevezésű kreáció 100% bio alapanyagokból.
  Úgy gondolom, hogy mindenképpen lenne jövője Magyarországon is egy ilyen vállalkozásnak, hiszen egyre erősebben kerül előtérbe az egészséges életmód, a természetes alapanyagok használata iránti igény és erősödik meg egy olyan fogyasztói réteg amelyik hajlandó kifizetni az egészségebb ételek magasabb árát.
  A konkrét ötleten, a müzligyártáson túl ráadásul sok más termékre építve fel lehet használni ezt a vállalkozási ötletet. Bármire használható, ami sokféleképpen variálható, és könnyen a vásárló fantáziájára tudjuk bízni a döntést.
  Eredeti cikk a Sprinwise-on: MyMuesli

  Hozzászólások

  hozzászólás

  Címkék: , , , , ,
 

2 hozzászólás ehhez: “Müzli rendelésre” RSS icon


Szólj hozzá!