Vállalkozási ötletek, üzleti ötletek, tippek, tanácsok, online marketing, üzleti gondolatok, minden, ami segíthet egy vállalkozás működtetésében…
 • Egyedi szövet rendelésre

  scissors

  Vállalkozási Ötletek - Egyedi szövetAkik meg tudják fizetni, azok szívesen vásárolnak egyedi tervezésű ruhákat. Sokakat megfog az, hogy olyan ruhát hordhatnak, amit máson nem látnak. Ezzel egy kicsit egyedibbek lesznek, és egyfajta önkifejezésként is felfogható. Az amerikai Fabric On Demand vállalkozási ötlete ezt egy új szintre emelte: egyedi szöveteket készít rendelésre.

  A Fabric On Demand-tól a weboldalukon keresztül rendelhet a vásárló. 9 féle alap textil közül lehet választani, a műszálas anyagoktól a 100% pamutig. Ezután a vásárló kiválasztja az alapszínt, feltölt egy képet a mintával, majd egy interaktív felületen megszerkeszti a textil végső kinézetét.

  A lehetőségek gyakorlatilag végtelenek. Olyan egyedi textil termékek készíthetőek el ilyen textilekből, amelyek minden eddiginél egyedibbek és személyesebbek lehetnek.

  Ráadásul nem is tűnik teljesen megvalósíthatatlannak a koncepció. Nyomda-, vagy textilipari szakemberek számára új üzleti lehetőséget kínálhat ez a vállalkozási ötlet. A Fabric On Demand például nyomtatja a mintákat a szövetekre jó minőségben. Ha mindezt sikerül elérhető árral, és esetleg egy ügyes ruhatervező partnerrel is párosítani, akkor borítékolható a siker.

  Hozzászólások

  hozzászólás

  Címkék: , ,

Szólj hozzá!