Vállalkozási ötletek, üzleti ötletek, tippek, tanácsok, online marketing, üzleti gondolatok, minden, ami segíthet egy vállalkozás működtetésében…
 • Konkurenciafigyelő szolgáltatás

  scissors

  spymozEgy magyar startup fejleszti a SpyMoz konkurenciafigyelő rendszert, mely hamarosan élesben is elindul, elsőként egy zárt béta teszttel. Nagyon jó példa arra, hogy hogyan találj egy új ötletet úgy, hogy a saját problémáidat elemzed.

  Nem vagyok teljesen pártatlan, de úgy gondolom, hogy mindenképpen megér egy cikket, mert hasznos eszköz lesz és jó az ötlet mögötte.

  Akinek van weboldala, annak ismerős az, hogy rengeteg olyan eszköz segít megtudni, hogyan teljesít a weboldalunk: az ingyenes Google Analytics-tól kezdve a komolyabb analitikai szoftverekig, SEO tool-ok százai is kielemzik, hogy mi a jó az oldalunkon, és mit lehetne még fejleszteni.

  Amint viszont szeretnénk kontextusba helyezni az információt, már bajban vagyunk. Ha egy 100as skálán 10-esre tudod értékelni a saját oldaladat, az elég rosszul hangzik, pedig ha minden versenytársad csak 7-8-at telesít, akkor már nem is hangzik olyan rosszul. Ugyanígy nagyon örülhetnél a 95-nek, de ha minden versenytársad 97-et nyújt, akkor bajban vagy.

  Nehézkesen, de most is tudunk valamennyi információt szerezni a versenytársaink weboldalairól, a SpyMoz viszont egy felületen megmutatja majd ezeket az információkat, és még azt is megmondja, hogy kik azok a versenytársaid, akikről esetleg nem is tudtál.

  Mi a tanulság? Ha te is küszködsz egy problémával, van valami, amit szeretnél sokkal könnyeben megoldani a mindennapokban, de még nincs rá megoldás, akkor találtál egy jó üzleti lehetőséget!

  Ha szeretnéd kipróbálni a SpyMoz-t, akkor itt jelentkezhetsz:

  http://hu.spymoz.com/

   

   

  Hozzászólások

  hozzászólás

  Címkék: ,
 

1 hozzászólás ehhez: “Konkurenciafigyelő szolgáltatás” RSS icon


Szólj hozzá!