Vállalkozási Ötletek, Üzleti Ötletek

Vállalkozási ötletek, üzleti ötletek, tippek, tanácsok, online marketing, üzleti gondolatok, minden, ami segíthet egy vállalkozás működtetésében…
 • scissors

  Vállalkozási ötletek - bérlés

  Egy újabb trend van kialakulóban nyugaton, aminek itthon még csak a csíráit láthatjuk, így a legjobb lehetőség arra, hogy egy jó üzletet csinálj belőle. A hagyományos fogyasztói társadalom központi eleme a birtoklás, ezzel megy szembe az új trend, ami a hozzáférhetőséget, a használat lehetőségét helyezi előtérbe.

  Olvasd el a teljes cikket…

 • scissors

  Üzleti ötletek - PebbleTalán közhely, de érdemes egy lépéssel a tömeg előtt járni. Nem könnyű, de a legjobb és legütősebb üzleti ötletek jó része megelőzi a trendeket ahelyett, hogy követné őket.

  Olvasd el a teljes cikket…

 • scissors

  Vállalkozási ötlet - LaunchRockSokszor elkövetjük azt a hibát egy új ötlet keresésekor, hogy túlbonyolítjuk a koncepciót, pedig néha a legegyszerűbb dolgok a legjobbak. Erre találtam egy nagyon jó példát a LaunchRock személyében, ami semmi mást nem csinál, mint segít neked egy átmeneti weboldal készítésében, ha egy új weboldalt, terméket, vagy szolgáltatást szeretnél indítani.

  Olvasd el a teljes cikket…

 • scissors

  Év végi üzleti ötletekAz Ünnepek alatt a legtöbben nem dolgozunk, vagy legalább is jóval több szabadidőnk van, mint az év többi részében. Legjobb a családdal és pihenéssel tölteni ezt az időszakot, de érdemes lehet egy kis időt szakítani arra is, hogy minél hatékonyabban zárjuk az évet. Olvastam néhány tippet, amit most megosztok veletek. Olvasd el a teljes cikket…

 • scissors

  Vállalkozási ötletek - Áram termelő focilabdaEgy ENSZ jelentés szerint 1,5 milliárd ember, bolygónk lakosságának negyede olyan helyen él, ahol nincs elérhető elektromos hálózat. Ennek a problémának a megoldására rukkoltak elő a Harvard diákjai egy érdekes ötlettel. Kombináltak egy kedvelt sportot az áramfejlesztéssel, az eredmény pedig egy kisebb eszközök működtetésére alkalmas generátor lett.
  Olvasd el a teljes cikket…

 • scissors

  Vállalkozási ötletek - Csináld magad étteremAmszterdamban megnyitották a világ első “nyílt forrású éttermét”. Az étterem minden eleme az Instructables.com weboldalon található leírások alapján készült. A vállalkozási ötlet zseniális, a szépsége pedig az, hogy bárki meg tudja ismételni.

  Olvasd el a teljes cikket…

 • scissors

  Vállalkozási ötletek - qr kódA QR kódokról lesz most szó, amik olyan két dimenziós vonalkódok, amit bárki ingyen generálhat és használhat, a beolvasásukhoz pedig gyakorlatilag bármilyen mobiltelefon elegendő. Korábban már több magyar oldal is foglalkozott velük, de elhalt a téma, pedig szerintem komoly lehetőségek vannak benne, és többféle vállalkozási ötlet alapja is lehet. Olvasd el a teljes cikket…

 • scissors

  Vállalkozási ötletek - helyitermek1Korábban megjelent, Helyi termék helyi boltban című cikkem alapötletét alkalmazó vállalkozás nyílt Budapesten is. Ami igazán érdekes és nekem különösen tetszik, az az, hogy a termékek mellé kiteszik a termelők fényképét is. Olvasd el a teljes cikket…

 • scissors

  Vállalkozási Ötletek - Egyedi szövetAkik meg tudják fizetni, azok szívesen vásárolnak egyedi tervezésű ruhákat. Sokakat megfog az, hogy olyan ruhát hordhatnak, amit máson nem látnak. Ezzel egy kicsit egyedibbek lesznek, és egyfajta önkifejezésként is felfogható. Az amerikai Fabric On Demand vállalkozási ötlete ezt egy új szintre emelte: egyedi szöveteket készít rendelésre.

  Olvasd el a teljes cikket…

 • scissors

  Vállalkozási Ötletek - Helyi termékEgy kedves Olvasó küldte be a linket egy magyar kezdeményezéshez. A Zsámbéki-medence Idegenforgalmi Egyesület a közelmúltban megalapította helyitermék-csoportját. A program egy üdvözlendő ötlet, amihez hasonló az ország bármelyik részén hasznos lenne.

  Olvasd el a teljes cikket…

 • « Régebbi cikkek