Vállalkozási Ötletek, Üzleti Ötletek

Vállalkozási ötletek, üzleti ötletek, tippek, tanácsok, online marketing, üzleti gondolatok, minden, ami segíthet egy vállalkozás működtetésében…
 • scissors

  Vállalkozási ötlet - LaunchRockSokszor elkövetjük azt a hibát egy új ötlet keresésekor, hogy túlbonyolítjuk a koncepciót, pedig néha a legegyszerűbb dolgok a legjobbak. Erre találtam egy nagyon jó példát a LaunchRock személyében, ami semmi mást nem csinál, mint segít neked egy átmeneti weboldal készítésében, ha egy új weboldalt, terméket, vagy szolgáltatást szeretnél indítani.

  Olvasd el a teljes cikket…

 • scissors

  Vállalkozási ötletek - Hírlevél listaBejön egy ügyfél az üzletedbe. Szétnéz a boltodban, felméri a kínálatodat és mérlegeli, hogy vegyen-e valamit. Talán vásárol, talán nem, majd kimegy a boltból. Itt le is zárul a kapcsolatotok addig, amíg eszébe nem jut újra az üzleted, vagy nem látja ismét egy hirdetésedet.

  Ne bízd a véletlenre, tegyél róla, hogy az eszébe juss!

  Olvasd el a teljes cikket…

 • scissors

  Vállalkozási ötletek - qr kódA QR kódokról lesz most szó, amik olyan két dimenziós vonalkódok, amit bárki ingyen generálhat és használhat, a beolvasásukhoz pedig gyakorlatilag bármilyen mobiltelefon elegendő. Korábban már több magyar oldal is foglalkozott velük, de elhalt a téma, pedig szerintem komoly lehetőségek vannak benne, és többféle vállalkozási ötlet alapja is lehet. Olvasd el a teljes cikket…

 • scissors

  Közösségi marketingNagyon hasznos eszközök vannak a szemed előtt, mégsem veszed észre őket! A közösségi oldalakat a legtöbben kapcsolattartásra, kikapcsolódásra használják, és cégvezetőként/marketingesként sem veszik észre, hogy üzleti célokat is hatékonyan ki tudnak szolgálni.

  Olvasd el a teljes cikket…

 • scissors

  A Springwise 2009 végén számbavette az összes vállalkozási ötletet, amiről 2009 során írtak, és kiválogatták azt a Top 10-et, amik 2010-ben a legtöbb hasznot hozhatják a vállalkozó kedvű olvasók számára. Ezt az összeállítást szeretném most én is megosztani az olvasóimmal. Kedvcsinálónak annyit, hogy néha én is elképedek, hogy mire képes az emberi találékonyság!

  Olvasd el a teljes cikket…

 • scissors

  Vállalkozási Ötletek - KKV Marketing: lilatehenSzeretem Seth Godint olvasgatni, gyakran ír érdekes ötleteket, megfontolandó tanácsokat.

  Azt a gondolatmenetét szeretném megosztani most, amit sajnos sok kezdő vállalkozó nem vesz figyelembe, és ez sokszor végzetes lehet. A tanács lényege az, hogy légy más, mint a többiek! Ahelyett, hogy beszállnál a versenybe a létező pályán, inkább alkoss magadnak egy új pályát, ahol nincsenek versenytársaid!

  Olvasd el a teljes cikket…